• main-banner-st-kitts

  SAINT KITTS & NEVIS REGJISTRIM BOAT

  (&)

  Regjistrimi i anijeve në Saint Kitts dhe Nevis (për të gjitha kombësitë)

  Në 24 orë - nuk ka nevojë për sondazh!

Regjistroni varkën tuaj në Saint Kitts dhe Nevis ose në Poloni

boat registration
St Kitts and Nevis Boat and Yacht Registration

Experience the efficiency of registering your yacht with the St. Kitts & Nevis International Ship Registry, also known as SKANReg, for a seamless process.

Since 2005, SKANReg has gained international recognition as a reliable option for yacht registration. It provides global validity for pleasure yachts, bareboat charters, crewed charters, and vessels in ownership and construction. What sets it apart is the remarkable fact that you can complete the entire yacht registration procedure in just one day, with minimal paperwork!

Perfect for former Delaware-flagged boat owners

With the introduction of new regulations in February 2023, the Delaware government now requires boat registration only for residents who can prove their residency. As a result, many boat owners with current Delaware registrations need to explore alternative registration options. The St. Kitts flag registration offers the perfect solution for these boat owners.

Register your boat in St. Kitts and Nevis within a day!

The outstanding feature of the St. Kitts & Nevis International Ship Registry is its fast and streamlined registration process, which can be completed in just one day. This swift process allows you to start operating your yacht promptly. Simply fill out our user-friendly online form to register your yacht, and we will handle the rest. If you apply early in the morning, we will prepare your documentation, and by the end of the same day, your registration will be ready for immediate use.

Internationally recognized

St. Kitts & Nevis flag The St. Kitts & Nevis International Ship Registry adheres to the Merchant Shipping Act and complies with regulations set by the International Maritime Organization (IMO). It proudly flies an internationally recognized flag, ensuring there are no restrictions on the nationality of the yacht owner and crew.

Includes MMSI Radio License

The registration fee for your boat in St. Kitts and Nevis covers the mandatory MMSI radio license. If you are registering for private use, you do not need an operator license for the MMSI.VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne përkthejmë dhe ua dorëzojmë të gjitha dokumentet autoriteteve të Delaware

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Simplified paperwork!

Për të regjistruar jahtin tuaj në Saint Kitts dhe Nevis, ne nuk kemi nevojë për asnjë raport studimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

Pasaporta e pronarit ose letërnjoftimi (Për pronarët e kompanisë, kërkohen dokumente të kompanisë dhe dokumentet e identitetit të drejtorit)

Fatura e Shitjes ose Certifikata e Ndërtuesit

Certifikata CE ose Certifikata e Ndërtuesit ose Certifikata e Tonazhit ose Anketa e Anijeve (Ju lutemi vini re: ndonjë nga këto katër opsione)

Dëshmi për fshirjen e mëparshme të regjistrit (nëse është e aplikueshme)

Certifikata aktuale e regjistrimit të jahteve (nëse është e aplikueshme)

Të gjitha orët e biznesit
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet e St Kitts & Nevis.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur