LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO


  • Ne mund të aplikojmë për një licencë Hollandeze për RADIO për anijen tuaj pa pasur nevojë që ju të bëni ndonjë kurs! Kjo licencë zyrtare e radios, që do të lëshohet nga Autoritetet Hollandeze të Telekomit, do t'ju licencojë të përdorni një VHF, AIS dhe EPIRB në varkën tuaj.
  • Nëse e porositni licencën e pikave me regjistrimin e anijeve në Holandë, ajo është vetëm 149 Euro dhe nëse e porositni vetëm, do të jetë 199 Euro. Licenca lëshohet si një dokument dixhital që duhet të printohet për ta pasur në bord dhe të ruhet në kompjuterin tuaj si rezervë.


Çfarë na duhet?
  • Na duhen vetëm detajet tuaja të kontaktit dhe disa detaje të anijes që do t'i gjeni në formularin tonë të porosisë.


Sa kushton?
  • Tarifa e licencës është 199 Euro dhe nëse e porositni me një nga regjistrimet tona të varkave është vetëm 149 EUR.

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur